2008. december 17., szerda

A keretezés

ma lett kész!

Arra számítottam, hogy szépek lesznek, mert csillogásmentes üveggel kértem - aztán mégsem olyan amire vágytam! :(
Azt mondta a keretező, hogy Ő szólt, hogy homályos lesz.
- Na de ennyire?-mondom én.

- Nem kellett volna paszpartu, hogy az üveg rásimuljon a hímzésre - mondja -, mert akkor nem lenne homályos! Erre én azt gondolom: ezek után ide se jövök többet! Talán a megrendeléskor kellett volna felvilágosítani engem, a tudatlant!



6 megjegyzés:

Edige írta...

Most elmentem és direkt megnéztem az én képeimet, amit nonrefis üveggel kereteztettem. Egyik sem homályos, pedig van olyan is, amit paszival kértem... Talán tényleg a keretezőnél lesz a hiba.

Barbi írta...

Nagyon jók ezek a képek!

Mariska írta...

el kell mondjam, h. a képeket Jezsek hímezte! Ő az én kislányom!

Jucus írta...

Nem is tudom: az, hogy nonrefis üveg, attól nem lehet homályos, én nem is értem!
Dobtam Neked egy hógolyót, gyere játssz velem, ha kedved van!

Clinique-Bogi írta...

Minden képem nonrefis üveggel készült keretben van. Nem homályos egyik sem. Kár az ilyen komoly munkákat így elkontárkodnia a "kedves mesternek".

Heni írta...

Nekem sem homályosak a nonrefis üvegezésű keretezett képeim, szerintem is a keretező hibája. Azért szólt előre, mert tudta, hogy nem tudja normálisan megcsinálni.
Én a helyedben átvinném egy másik keretezőhöz, elmondanám a problémát, és kérném, hogy keretezzék újra a megadott kerettel. Még ha üveget, és paszit cserélnek is rajta, akkor is megéri, közel sem kerülne annyiba, és a végeredménnyel már elégedettek lehetnétek Jezsekkel. Tényleg szépek, és nagyok, kár lenne egy életen át bánatosan rájuk nézni...